May 8, 2020, 10:31 AM

От записа 

  Poetry » Humour
475 0 0

Здравей Роска, ето ти го записът,

флашката въобще няма дефект,

братле, братле от него всичко ясно е,

само върху нас ще има ефект.

 

Брат, аре слагай я в компютъра,

двама с теб зла радост ни зове,

злорадстваме си с тебе, ама пука ти,

човекът трябва да си е човек.

 

Виждаш ли го пичът прави оргии,

колко чаши в клуба потроши,

той си знае малко или много е,

преби дразнител, ще го удуши.

 

Виждаш ли го как си пие джинчето,

дрогичката как си шмърка тук,

усилия за шоу не ще идат на кино,

полицая в клуба чук-чук.

 

Момъкът ти виж го как заплаща му,

момъкът има голям ресурс,

момъкът кипи, кипи от щастие,

при него на валута въобще не пада курс.

 

Пистолета вади, гръмва чашата,

барманът, момичето рани,  

шашна ли се бе, Роска, да, шашна се,

дадох го за кеф на двама ни.

 

Чу ли как бармана той заплашва го,

на компанията не плати,

да си траят мило обещаха му,

разбираш положението ти.

 

Един шофьор го дразни, стреля бързо тук,

стреля по един тъй малък форд,

на този младеж животът му не е скука,

има си амбиции, комфорт.

 

Две коли задигна, много хапчета

той продаде, няколко жени,

със стоки търгуват с пет 'лапета,

някой по телефона му звъни.

 

Имал бил хотели, имал фирми той,

дружества с постъпващи пари,

в болница четирима е пратил след запой,

да не звъни с Как са той дори.

 

С мотора блъснал възрастна жена,

блъснал и избягал просто в миг,

едно момиче блъснал и пълна тишина,

к'во е т'ва да отгатнем сами.

 

Изумен, мълча аз, но и с интерес,

властта строява един по един,

с две 14-годишни правил секс,

но трай си, че е министерски син.

Шшшт, шшшт, защото е министерски син.

 

                                               04.05.20    

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??