Отчаяно се боря с живота,
с мръсните отровни пипала,
изкореняваща е болката ми стара
щастливо да живея на света.
Животът ме е сграбчил с отровните си пръсти
и толкова много страх в очите се чете...
Това ли е животът? За който си мечтаех -
докато ме има на света...
Отчаяно се боря с живота,
с мръсните отровни пипала,
изкореняваща е болката ми стара
щастливо да живея на света.
© Катя All rights reserved.
Поздрав от мен!