Jun 12, 2019, 10:07 PM

Отчуждние 

  Poetry » Authors song
420 0 0

Ще се заключа!

С триста ключа -

криви и ръждясали.

Ще се заключа.

Зад вратата

от дърво масивно -

ще се скрия.

Себе си отново

да открия.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??