Apr 9, 2007, 7:38 PM

Отдаденост 

  Poetry
460 0 0

Тъй студен в чуждите очи,
но усмихнат пред мен стоиш.
Безчувствен те осъждат,
а душа голяма в тебе виждам.
Заслепени от хладнокръвния ти поглед,
а аз опиянена от неговата дълбочина.
Готови са да ограбят и малкото, което имаш,
а аз - душата си да дам за теб.
С лицемерно изражение опитват се да те повалят,
а аз в странично наблюдение - да те предпазя.
Без да знаят заедно работят срещу теб,
а аз сама - готова с тях да се преборя.
Черната им зла енергия срещу теб,
сякаш е насочена към мен, отдадена на теб.
Кой ще победи и кой ще падне победен?
Победител винаги ще е Любовта,
а победен - Дребнавостта.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??