Jul 13, 2012, 1:41 PM

Отдалече ме обичай... 

  Poetry
542 0 1

 

Отдалече ме обичай, винаги за мен мисли,

във любов не се заричай, просто ме обичай ти!

 

Аз от теб не искам много, не забравяй моите очи,

дните с тебе бяха луди, спомените запази!

 

Някой ден ако си ида, без да се сбогуваме дори,

ти не спирай да обичаш и за мене не тъжи!

 

Отдалече ме обичай, винаги за мен мисли,

и дори и да ме няма, просто ме обичай ти!

 

 

12.07.2012г.     Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??