Jul 27, 2012, 8:54 AM

Отговор 

  Poetry » Other
607 0 1

Зад плюнките Ви няма да се удавя,
а само Вие ще се обезводните.


Грамота не търся или слава -
но вие нали пък за това творите.


Непочтено е да се заяждате
и да се правите на велик.
Какво след нас посаждате,
или е важен звездният Ви лик!?
Фарс е и Вашата агитка тук. 
Опитват се грешно да тълкуват.
Раздават мненията си напук.
Оценките Ви не ме интересуват!
Веднъж казах и ще повторя:
        - Удоволствие е да творя!

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вселената не отчита никакви точки и PR- рейтинги! Те са плод на дребното човешко его! Тя попива всяка хармония, равновесие и позитивност, които носят творбите,написани от сърце! Телесно стигат до другите сърца! Поздрави!
Random works
: ??:??