Aug 28, 2013, 9:22 PM

Отговор 

  Poetry
908 0 4

Попитах се веднъж:

 

"Какво съм дал,

какво постигнах,

защо ли се родих?"

 

Живот не съм създал,

къща не издигнах,

дърво не посадих.

 

За малко ме обхвана жал,

после седнах

и написах този стих.

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??