Feb 7, 2015, 12:44 AM

Откажи се... 

  Poetry » Love
503 0 1

Откажи се от силата да бориш сърцето си,
и се предай на страстта си, за ден.
Върни се в спомени, стой там където си,
духом, не тялом те искам до мен.
 

Избери си моменти, в които си силен,
или от безсилие падаш сломен.
Когато в ръцете заспиваш ухилен
или когато се мразим, съвсем.
 

Когато без музика, лудо, танцуваме,
когато те будя и псуваш по мен.
Нощи, в които до синьо целуваме,
в страх от предходния ден...
 

Имаш ли смелост да видиш в сърцето си,
където има цял свят, има любов - само една?
Или ще лъжеш, доде в очите ти
замести мечтата - сълза...


03.01.2015

© Александрина Крушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??