Mar 28, 2008, 7:55 AM

Откритие 

  Poetry » Phylosophy
757 0 3

НАПРАВИХ ОТКРИТИЕ!
РОДИ СЕ ЗВЕЗДА!
                        ... ЗАЖИВЯХ...
... ЗАСИЯ...

НЕ ВЪВ ЗВЕЗДНИ МИРАЖИ
КОСМО ТЯЛО ПОЗНАХ.

НЕ ОТ БЕЗДЪННО МОРЕ
ДЪННА ТРЕВИЦА СЪБРАХ.

ПРОСТО,
               ОТИДЕ СИ ХХ-Я ВЕК.
А  АЗ НА ЗЕМЯТА -
               ОТКРИХ  ЧОВЕК!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??