НАПРАВИХ ОТКРИТИЕ!
РОДИ СЕ ЗВЕЗДА!
... ЗАЖИВЯХ...
... ЗАСИЯ...
НЕ ВЪВ ЗВЕЗДНИ МИРАЖИ
КОСМО ТЯЛО ПОЗНАХ.
НЕ ОТ БЕЗДЪННО МОРЕ
ДЪННА ТРЕВИЦА СЪБРАХ.
ПРОСТО,
ОТИДЕ СИ ХХ-Я ВЕК.
А АЗ НА ЗЕМЯТА -
ОТКРИХ ЧОВЕК!
© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Todos los derechos reservados