Oct 27, 2012, 4:49 PM

Откровение 

  Poetry » Phylosophy
692 0 0

Отколе все след фусти тичаме.

Плащаме да ги обичаме.

Забравили това в любов се вричаме

и на глупци приличаме.

 

Те през рамо настрани надничат.

В любов и бизнес се увличат.

С Коко Шанел, Версаче се обличат

и за евро във съседа ги събличат.

 

И любов това наричаме,

думи нежни във възхвала сричаме,

докато страстно ги събличаме

и все че е последно, се заричаме.

Дупето изместило главата

и присвоило мисълта.

Какво виновна е жената,

когато няма свършек любовта.

 

А е и по-доходоносна.

Всяка нощ в перспектива.

Любовта е съдбоносна.

А тя, тя не се изтрива.

 

Туй е мъжката ни равносметка.

Всеки със рога закичен е

от любимата жена-кокетка,

в стих възпята, вярна и обичана.

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??