May 17, 2017, 7:58 PM

Откровение 

  Poetry
856 4 3

Ти пишеш за мен, аз пиша за теб 

пишем  все за еднакви неща.

Не нося тази душа на поет,

но, моля, приеми ме така.

 

Обиколка след обиколка

се дебнем с разбити сърца,

зачервени очи, пълни със болка,

и бледи, впити от грешки лица.

 

Моята главна буква си ти,

аз пък – твоя дъх в тишина.

Начало и край на твойте мечти,

изречени единствено в тази творба.

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??