Nov 20, 2021, 3:09 PM

Откровение 

  Poetry
330 1 4

Ще се завърна като трясък
в оголената ти до кости тишина.
Миг, преди да се разпилея като пясък,
ще се родя отново 
в дълбокото на твоята душа.
Ще зазвучи гласът ми
като акорд от вечните ти страхове
и истината ще се впие във умът ти,
оставяйки душата ти на колене.
Ще се опиташ трясъка да заглушиш
с молитва по пътя към спасение,
без да подозираш, 
че е нужно сам да си простиш
в тишината на твойто откровение. 


 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  721 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??