Подлудяваш ме, с поглед само.
Подлудяваш ме, когато ми шептиш.
Подлудяваш ме, когато ме погледнеш прямо.
Подлудяваш ме, когато в танц ме завъртиш.
Настръхвам от допира на твойто тяло.
Настръхвам от мислите в главата си.
Настръхвам от трепета на сърцето ми, доскоро в зимен сън заспало.
Настръхвам от момичето, което крия в себе си...
Страхувам се от нещо, на което дори не е поставено начало.
Страхувам се от желанията си.
Страхувам се от сърцето си, оковите си веч раздрало.
Страхувам се от себе си...
Може би е нужно време, за да се отърся от страха.
Може би пък не след дълго време ще те потърся и аз сама.
Може би да знаеш исках само, че чувствата и в мен горят.
Може би е време да рискувам този път...
© Снежана All rights reserved.