Jul 4, 2008, 9:29 AM

Отнесен от вихъра 

  Poetry » Other
492 0 4
Отнесен от вихъра

Проклятие, болест, проказа,
вихъра пак ме отнесе,
отнесен, че Господ ме наказа
и крилата ми грубо отсече.

Във вихъра търся си крилата,
вятъра е вечният ми брат,
че искам да споделя съдбата
на всеки ангел и лешояд.

Вихъра - погледът ми остър направи,
видях лешояди със ангелски души,
видях ангели с апетит на лешояди,
о, Господи, защо ли късоглед си ти?

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??