Jul 26, 2012, 11:09 PM

относно ада 

  Poetry » Phylosophy
396 0 0

Дали ще минеш през ада?

Питаш ме странен въпрос!

Всички ще минем оттам,

Аз Съм новият Христос!

Аз Съм даже наполовина Сатаната,

другата половина ми е жената.

И когато двамата сме сляти в смог,

Аз Съм Бог !!!

© ПсихоБатко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??