Aug 30, 2012, 10:12 PM

Отново 

  Poetry
693 0 3

Намерих те, любов, и пак обичам

и чувствам се отново млад,

след вятъра готов да тичам

все едно към рай, или към ад.

 

След онез очи, коси, лице

красиви, като във видение,

след нежни малки две ръце,

носещи любов, дo прегрешение.

 

Даващи ми страст и радост,

цял куп забравени мечти

и прашната ми, остаряла младост,

сега забърсана, блести.

 

И съм щастлив, обезумял

със нечаканото във ръце,

редуват се вълни на радост, жал

във старото ми влюбено сърце.

 

Да срещнеш в залеза любов

и пак във обич да се вричаш,

да търсиш в себе си обнов,

когато вече във отвъдното надничаш.

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??