Jan 4, 2008, 10:09 AM

Отново и пак при мен 

  Poetry » Love
625 0 1
Отново ти си в моя живот,
в моя свят, в моите мисли и
чувства. Обич, каквато и да си
ти, но пак си при мен, отново
при мен. Образът е друг, но
копнежът е същият - даже
по-силен от преди. Диагнозата
е същата, отново същата -
несподеленост на чувства
и мечти.
Но аз ще го преодолея, както
всеки път и пак ще дойде
някой друг. Диагнозата ще е
същата, отново същата, а
копнежът - даже по-силен
от по-преди. Нека, аз ще страдам,
ще копнея, ще желая, но надеждата
си няма да оставя. Дори и да не стане,
това ще е достойно - да умреш от любов
не е недостойно. Напротив, недостойно е
да не си обичал, да не си желал, да си
захвърлял другите като парцал,
да си мислил обичта за позорна,
но позорният си ти - ти я позориш!!!

© Без име Анонимна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Диагнозата ще е същата, отново същата, а копнежът"....за смърт е... недостоен дори и от любов!.............
Random works
: ??:??