Aug 24, 2017, 9:14 AM  

Отново ще те имам 

  Poetry
424 0 1

 Срещнах те.

И се влюбих.

Имах те.

И те обичах.

Доверих ти се.

И те подкрепях.

Сега те изгубих.

Но пак ще те срещна.

И ще се влюбя още повече.

Ще те имам.

И ще те обичам.

Ще ти се доверя.

И ще те подкрепя.

Следващия път няма да те изгубя.

Цялата любов ще си дам.

И няма да се предам.

                                       (На нея)

 

 

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Спечели си я, не се отказвай! Поздрави!
Random works
: ??:??