May 29, 2012, 10:29 AM

Отрова 

  Poetry » Other
460 0 0

Дали си прокоба?!

Аз съм простосмъртна,

във вените ми отрова

тече бързосмъртна.

 

Не мога, не мога

да те махна от мислите,

ти си отрова

и бавно убиваш ме.

 

Убий ме бързо,

спри дъха ми завинаги,

убий ме, не издържам,

нека съм загинала!

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??