Feb 1, 2024, 12:01 AM  

Отвъд 

  Poetry » Love
115 2 3

Като планета в звездна галактика,

появи се и ме отведе със себе си.

И около хиляда Луни ни завъртат

в кръговрат от любовно безвремие.

 

И като сън отново и отново се повтаряш,

но всеки един миг с теб е единствен.

И всеки дъх, в който аз те вдишам,

е живот от цветовете на дъгата.

 

И да се вгледам в очите ти е щастието,

без маски и дрехи, истинско и разголено.

Което не могат да опишат дори поетите,

чувството което осветява всичко в мен.

 

И всеки път в теб аз отново се влюбвам,

и да се излекувам от теб не искам никога.

И вкусът на устните ти моите опияняват,

и отлитаме далеч отвъд Уран и Нептун.

 

И всяка наша целувка е поникнало цвете,

което и вятъра и небето не ще прекършат.

И отвъд Плутон се чува зовът на любовта,

на две тела и една душа, които се обичат.

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви от сърце, скъпи приятели!
  • Толкова магично и замайващо, чак се размечтах! Браво, ангел Лили! Всъхнови ме!
  • Какъв финес и красота на словата, с които пишеш за любовта! Лириката ти е толкова извисена и докосваща, че дълго ме кара да мечтая, да се разнежвам, да съзерцавам! Поздравления, скъпа приятелко!
Random works
: ??:??