Aug 6, 2009, 1:12 AM

Отвъд облаците 

  Poetry » Landscape
1127 0 5

През облаците нежни,
обляти в светлина,
с лъчите си безбрежни,
усмихва се луна.

Душата се понася,
към облаците литва,
хор от ангели приглася,
с благодарствена молитва.

Чуден свят отвъд се крие,
там зад облаците светли,
цветен друм натам се вие -
от мечти и нежен шум.

© Галин Михалев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??