6.08.2009 г., 1:12 ч.

Отвъд облаците 

  Поезия » Пейзажна
1120 0 5

През облаците нежни,
обляти в светлина,
с лъчите си безбрежни,
усмихва се луна.

Душата се понася,
към облаците литва,
хор от ангели приглася,
с благодарствена молитва.

Чуден свят отвъд се крие,
там зад облаците светли,
цветен друм натам се вие -
от мечти и нежен шум.

© Галин Михалев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??