Apr 20, 2017, 11:33 PM  

Отвъдност 

  Poetry » Free verse
601 0 0

 

Свят отвъд света,

за мен това е отвъдността.

 

 

 

 

© Нора Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??