Nov 16, 2016, 11:03 PM

Овчица бездушна 

  Poetry » Civilian
593 2 4

Искате от мен да бъда овца, 
да пиша стихчета леки и плоски.
Искате да пиша за любовта
и думите нека да бъдат по-прости.

 

Да бръкнете в душата ми искате лесно 
и подло да махнете всичко от там.
Да наложите своето виждане ясно –
послушко да бъда, без капчица свян.

 

Е няма да стане това, драги,
опитвайте колкото трябва. Аз знам,
че думите оставят в сърцата ви рани.
Далеч ще носите вашия срам.

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??