Feb 18, 2023, 1:36 PM

Падаща звезда 

  Poetry » Love, Other
598 0 0

Идвам за теб с бързината на падаща звезда...
затвори очи и до три желание си намисли! 
Щом отвориш ги, пред теб, образът ми ще се яви.
Сега не бързай, помисли!
Какво от мен желаеш ти!?
Ще броя до три, а ти си помисли - копнежите ми ще следват
след едно до три...
Едно - ръката ми хвани.
Две - в очите ми погледни.
Три - страстно целуни...
С бързината на падаща звезда при теб съм дошла -
в цялата вселена няма по-голяма красота от твоята душа.
При мен ела, подарявам ти шанс - съдба.
Не бързай...помисли - след лунната светлина изгрява
и твоята звездна жена.
Ако ти сега, не желаеш любовта, аз ще си отида сама.
Клетва като молба към звездите ще изрека...
нека изпълнят тази молба - моите копнежи,
твои да са до началото на светлата зора -
нощ след нощ огън да гори в твоите гърди.
Ала, всеки път, ти поглеждай, нагоре щом заблести лунна светлина...
звездите ще блестят и нежни думи ще ти шептят.
Светлината им ако те озари и копнеж сърцето заплени,
ти, очи затвори...желание си намисли.
Една жена като падаща звезда пред теб ще се яви, до три ще преброи:
Едно...две, след три - страстно целуни! 
Нощта от звезден блясък ще се озари и ти само неин остани.
Желанието на двама сбъдни.

17.11.2018г. 






 

© Цветомира Тошева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??