Nov 16, 2008, 8:14 PM

Пак ли? 

  Poetry » Love
682 0 0
Пак ли се оказах права?
Любовта ми тъне във забрава.
Щом си поиграя с нечие сърце,
съвестта не спира да гризе!
В океан от лед и празнота
копнея за искрица топлина!
Замесвам те в порочната игра,
игра,в която аз създавам правила.
Опитваш се да победиш,
но сам на себе си вредиш!
Търсиш изход, но уви!
Влюбен си,а от любовта понякога боли!
Не исках да те нараня...
Пореден си в списъка на разбитите сърца!

© В.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??