Feb 11, 2009, 6:00 PM

Паничките 

  Poetry » Landscape
976 0 15

                                          

                                                               Паничките*

 

В скалите са дълбали дъждовете -

панички да направят за сълзите си.

От чистата вода сърни да пият.

А Богът - Слънце да я освети.

Да се оглеждат в тях звезди

и самодиви да присядат.

Магийна е над Чепино нощта,

а още по-магийна - заранта,

когато тук е слязъл Раят!

 

 

        Паничките *- скалиста местност, в  околностите  на Велинград, обвита с магична тайнственост.                      

       

 

 

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??