Feb 15, 2019, 3:39 PM

Пасаж от рибки 

  Poetry » Love
335 0 0
Йонка Янкова

 · 

Пасаж от рибки

Мислите си ще заключа във тъга
и със сълзи само ще рисувам
пътеката на моята съдба
и безпътно няма да пътувам.

Непозната ще угасне моята искра,
в която често огнено изгарям.
Топлината ми не ще участва във игра.
Сърцето ми ще спира пред лъжи.

Всяка нежност ще сияе във мираж.
жаждата в мене ще танцува.
На любовта ти ще гледам като на пасаж
от рибки, тъжни, които далеч в морето
ще отплуват.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??