Feb 2, 2007, 1:20 AM

pazi se 

  Poetry
648 0 1
Пази се! - Всичката ми любов сега е омраза
и аз няма да те пощадя!
Обещавам ти - ще те накарам да лазиш в моите крака ще ме молиш,но аз няма да те съжаля...
А се кълнеше, че нямаш нищо общо с нея,
че само аз твоето сърце владея...
Казваше, че само мен ти обичаш
и в моите очи единствено се вричаш...
Залъгваше ме с красиви думи,
че любовта е истинска по между ни...
Мамил си безкористно моето сърце
а аз ти вярвах,като едно наивно дете...
Мислих,че ръцете ти докосват само моето тяло,
че сърцето ти за мене само е туптяло,
че устните ти само моите целуват
очите само моите жадуват....
Но, по дяволите, не е било така -
в живота ти не съм била единствена...
Но аз ще ти отмъстя за всички лъжи,
за всички мои подло съкрушени мечти,
за всяка една пролята сълза
за жестоко наранената ми душа!...

© Ели Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О ЕЛИ МНОГО БОЛИ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВО,НО КОЛКОТО И ДА БОЛИ ЗАБРАВИ И ПРОДЪЛЖИ!КАК щЕ ОТМЪСТИш НА НЯКОГО,КОГОТО НЕ МОЖЕш ДА ДОКОСНЕш,А ДА НАРАНЯВАш НЯКОЙ ДРУГ НЕ Е чЕСТНО.ЗНАчИ НЕ БИЛО ПИСАНО ...ЗАБРАВИ ДОРИ И ДА БОЛИ!
Random works
: ??:??