Aug 21, 2014, 6:05 PM

Пазители на Времето 

  Poetry
830 0 3

... И нека тук се знае, нека помнят всички,

и нека време трае, нека пеят птички.

За времената наши, изковани от стомана,

за стоновете страшни, хванали ни във забрава.

От книгите обемни в злато обковани,

от историите земни, по страниците им събрани.

Сипят се като водата, словата тъй изтичат.

Сипят се към реката и в умовете те се втичат.

© Милен Момчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??