Aug 7, 2009, 10:16 PM

Перце 

  Poetry » Other
527 0 7

 


тежи

липсата тежи

и слънцето над слънчогледите

може би тежи

затова

чела уморено са навели

навярно

и белезникавият лунен лъч

тежи

облегнал се на паякова нишка

 

както изоставено от вятъра перце

пропадам надолу

все

н

а

д

о

л

у

 

и пак тежи

неизвестността

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??