Jan 15, 2011, 8:08 PM

Песен 

  Poetry
395 0 1

 

 

Попей ми, приятелю мой!
Изпей ми най-нежната песен
и бурята в мен успокой
с мира, от гласа ти донесен.

Попей ми, приятелю мил!
Попей ми за болка и радост…

Ти в песните си съхранил

любов и надежда, и младост!

 

 

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??