Mar 16, 2013, 4:42 PM

Песента 

  Poetry » Phylosophy
594 0 1

Слънце на небето, откъде идеш?

Никога ли не спиш, вечно ли в синьо се люлееш?

Как без думи красиви песни пееш...

Зад каменния прозорец скрих моето небе.

Прашните стени оцветих в перфектно синьо - лазурното море.

 

Слънце на небето, къде отиваш?

Черна птица по твоя път пое.

Нея носят южни ветрове.

Над зелени дървета и пъстри цветя се пее песен от векове.

Птички чуруликат тук, сред моето небе.

© Иван Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Птички чуруликат тук.Всички вече ги очакваме. Хареса ми !
Random works
: ??:??