May 21, 2010, 11:11 PM

Пещерняк 

  Poetry » Love
713 0 4

 

 

  • Пещерна моя, ненагледна,
  • ще влезна в теб и ще се порадвам
  • на пеещите извори – очите ти,
  • ще онемеят думите,
  • полепнали по кожата ни,
  • плътта на гейзерите ще изригне
  • след мощното проникване,
  • а в тебе, ненаситна моя,
  • ще зреят празници на
  • сталактона.
  •  

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??