May 12, 2020, 8:58 AM

Петият сезон 

  Poetry » Love
446 0 0

Не ми стига въздух, Любов,
задушавам се от чувства,
обливат ме вълнѝ по тялото от страст.
Любов, няма да те пусна.

Не ми стига въздух, Любов,
спрях да дишам, щом те срещнах,
ако се заслушаш в полунощ,
Любов, чýвал ли си как ти шепна.

Не ми стига въздух, Любов,
болна от нелечима криптограма,
във думите ми има криптоключ,
Любов, тече ни време без програма.

Не ми стига въздух, Любов
без тебе дишам през секунда,
не е заблуда – ден е, не е нощ,
Любов, не ме обичай по принуда.

© Mary All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??