Nov 14, 2004, 7:38 PM

Пиано бар 

  Poetry
982 0 1

 

Смях, разговори приглушени

люлеят се танцуващи тела

отблясват чаши запотени

и само пианиста в тъмното,

е сам...

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??