Jul 14, 2020, 11:14 AM

Пилигрими 

  Poetry » Other
576 6 13

Всеки сам си носи кръста.

И всички по различен начин. 

 

Едни с коне и оръженосци.

А други на естествен ход.

 

Повярвайте си силни хора!

Всеки сам си е Голгота. 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??