Mar 8, 2013, 11:13 AM

Пипни ме тук... и там 

  Poetry » Love
1024 0 13

Пипни ме тук... и там!

Съблазън лъхаше в рефрена,

а ти ме гледаше отвън

и сякаш беше ти студено.


Поканих те... със влюбен глас,

със чайче - нежност да те стопля,

усмивката ти бе компас,

магнит от нажежени вопли.


Към мен ли нижеха се те?

От устните ти зной да взема,

че тъй потъвах заслепен

в очите... приказна поема!


Да пием, казах... по едно,

за миг поне да освестя се,

да вдигнем чашите с вино,

да те жадувам не ще спра се.


В мен буря дива, виж, назрява,

порой от палещи искри,

в сърцето пулсът заиграва

и лекът сладък си му ти.


Пипни ме тук... и там!

За час откраднахме рефрена,

звезди откъснах да ти дам,

щастлива бе... и озарена!



ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!


© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??