May 4, 2008, 5:50 PM

Пир със шепот и малини 

  Poetry » Erotic
1084 0 11

Потопи се
в погледа кошутен
на очите...
Отпий от
шепота влажен
на устните...
Премини към
ласката, тръпнеща
в лабиринта от пръсти...
Опий се
накрая от сока
малинов на гърдите...


© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??