Jul 21, 2021, 12:31 PM

"Пирогов"(и не само) 

  Poetry » Civilian
427 0 1

От НЗОК много се точи,

някои лекари се обогатиха,

вместо изход от туй да се сочи -

солидно някои пари "усвоиха".

 

В "Пирогов" за шефа протестират,

че кранчето им за пари спряха,

толкова ли от морал не разбират,

че това нещо просто зло, грях е.

 

Но, уви, на никой не му дреме,

че за сметка на здравето се печели,

мислят:"Важното е да си крадеме

и резултати в документи да сме отчели."

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??