Jul 9, 2008, 9:46 AM

Пирует 

  Poetry » Love
731 0 11
 

            ПИРУЕТ

 

 

            Пламенно

 

            Истински

 

            Радостно

 

            Усмихнати

 

            Енергично

 

            Търсим се

 

 

                 ...

 

 

("Който търси, намира.")

 

 

***

Цикъл "Графика на любовта"

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??