Oct 13, 2010, 9:57 PM

Пишат съдбата... 

  Poetry » East forms
681 0 17

Рискът целува

миглите на мислите

с устни-чувства...

 

Рими рисуват

стихове несбъднати

с четка-муза...

 

Проливна вяра,

пеещи желания

пишат съдбата...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??