Dec 7, 2005, 11:15 PM

писмо 

  Poetry
706 0 0
Пак ще вали сняг
пак ще гледам
лицето ти през
запотеното стъкло
Пак ще е тихо
Колите ще минават
Без шум край нас
И очите ти ще са
В снежинки
Запотени...

© Ани Градинарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??