Aug 4, 2006, 11:41 AM

Писна ми 

  Poetry
1151 0 9
Писна ми да ме третираш
като домашната прислужница...
А щом за нещо се нервираш -
да се изхвърляш в мен, отдушника...

Писна ми да бъда мила
и толерантна... Стига вече!
Да се усмихвам все насила...
Леглото шиш да ми е вечер...

Писна ми да ни лишават
от гълъбовото ни гукане!
Децата ни деца си раждат,
а ние още ги дундуркаме...

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??