Sep 6, 2014, 3:10 PM

Пистолета зареди ми 

  Poetry
277 0 0

Пистолета зареди ми 
тя самата – любовта
на двадесет и няколко години
със зелените очи и 
дългата коса


ръцете даже  не разбраха 
изоставени и те 
в мирно чакаха за  огън   
с куршум  последен на бойното поле


Пистолета зареди ми 
тя самата – любовта
на двадесет и няколко години
със зелените очи и 
дългата коса


патрон  гравиран с името ù

светло като утринта
пронизвайки   сърцето 
оставил дупка не 
ами тунел 
към края на света


Пистолета зареди ми 
тя самата – любовта
на двадесет и няколко години
със зелените очи и 
дългата коса
 


Чакам да се върне
не мърдам застинал
ако поема въздух 
ще стреляме
в мен


https://odumite.wordpress.com 

© ОДумите Одумите All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??