May 5, 2011, 8:58 PM

Питам 

  Poetry
511 0 3

  питам

душата си

грешната

има ли

начин

безболезнен

за не същинско

умиране

когато няма

надежда

за същинско

живеене

    питам

може ли

от прах

космически

и молекула вода

да забъркаш

човек

и да му вдъхнеш

живец

да му свети

поне колкото

да му стигне

да вижда

пътя

верния

    питам

заблуден ли е

грешният

или

устремен

към сбъдване

може би

на себе си

    питам

ще намеря ли

ще получа ли

някога

отговор

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??