Dec 20, 2017, 12:59 AM  

Пито-платено 

  Poetry » Love
497 1 0

Защо ми проклинаш

метежния поглед,

че ти си слаб

и отвръщаш очи?

 

Защо проклинаш

косите ми черни,

че мрак сънуваш

в светли дни?


Защо проклинаш

нозете ми бели,

в жупел и пепел –

танцувам сама. 

 

Закълни ми

коронния номер,

със замах на царица напускам сега.

 

Всичко е пито – платено,

затварям и тази врата.

По повод на твойте клетви –

и Дяволът има жена.

 

 

© Натали П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??