Сипи ми шампанско да пия сега,
празнувам от месец, че и от два!
Ранена, душата празнува сама,
пречупиха ми крилата - пия за това!
Наздравица вдигам, че сам не е той,
отпивам отровата на живота свой!
Аз пия за него, че обича я сега,
ще пия до смърт за "любовта"!
На другата сутрин в живота проклет
отново ще съм себе си, отново лед!
И само болката в главата
ще претапя самотата!
© Дива Самодива All rights reserved.