Dec 30, 2008, 10:50 PM

Плача от радост 

  Poetry
912 0 1

ПЛАЧА ОТ РАДОСТ

 

Бавно престъпват сълзите.

Тежко се носи страхът.

Дай им да пият горките,

капки от твоята плът.

 

Идвам с горещи желания,

нося голяма любов.

Късам по-малко страдание

и съм комай като нов.

 

Плача със старите песни,

диря другари за път.

Хайде, сълзите да блеснат,

зениците да изгорят.

 

Скърцам със зъби от радост.

В мен се раздува живот.

Пука се моята младост,

зрее големият плод.

 

Нека да влезем навреме,

заедно в кръчмата-дом.

Пъстри софри да поемат

стария, черния срам.

© Авитохол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??